Во тек е припрема на Правила односно Кодекс за однесување на форумот. Учеството на членовите е добредојдено и препорачливо затоа што сите ќе треба да се придржуваме кон истиот кога ќе биде донесен.
jas sabota sum gore sigurno
Јас Недела сум на работа а и сеуште немам душа. Инаку не би се задоволил со средно Водно туку би одел до горе
pametno sto ja otkazavte turava ova snegov zeznat ispadna za site ako sum vo moznost mada tesko ke ve najdam gore vtoro separe od desna strana bese ? ))::
Ех ќе останевте во Крушево на викенд, на журка со крушевчанки
Јас се мислам да станам антиалкохоличар, ама тоа пивото некако ми е слатко, па изгледа ќе ме најдевте како лазам нагоре со пиво во раката
Цитат: goran-abak на 00:55:33, 11.03.2010 год. pametno sto ja otkazavte turava ova snegov zeznat ispadna za site ako sum vo moznost mada tesko ke ve najdam gore vtoro separe od desna strana bese ? )):: А за Крушево? Другиот викенд како си со време? А ова за сепарево, незнам, имам и подобри понуди за кафана
... utre ke idam na operacija nisto strasno...
Цитат: goran-abak на 23:51:13, 12.03.2010 год. ... utre ke idam na operacija nisto strasno...Друже со среќа на операцијата, се најдобро и брзо опоравување. Ако не на четвртото искачување, на петтото мораш, јубилејно ќе е